FOKUS PÅ DIGITALISERINGSTJÄNSTER – DR K&K CHINACONSULTING BLIR T&B CHINACONSULTING

TYSKLAND / SVERIGE. Mot bakgrund av den nya tekniken och affärstrenderna har Dr. K&K ChinaConsulting kommer att vara T&B ChinaConsulting den 1 december 2020. Förutom de tidigare strategitema, som fokuserar på regionen Östliga Stillahavsområdet och Europa, kommer portföljen att utvidgas och fördjupas avsevärt: temat digitalisering med fokus på energibranschen, fordons-, rese-, transport- och logistik samt bostadsindustrin kommer att stå mot bakgrund av den nya tekniken – och affärstrender och de senaste årens projektupplevelser har kommit fram.

Detta går hand i hand med den rådgivande gruppens elementära expansion Mr. Dipl.-Ing. Raymon Deblitz, som har varit en del av teamet som verkställande direktör sedan 1 december 2020. Fröken Dr. Diana Warnecke betonar: ”Med Raymon Deblitz har vi fått en erfaren och kompetent personlighet som är en stor tillgång för våra kunder och vårt team med beprövad expertis och ett globalt nätverk, särskilt inom energi- och telekommunikationsindustrin. Hans analys, strategi och verktygskompetens gör det möjligt för T&B ChinaConsulting att fortsätta garantera våra affärspartners bästa möjliga support inom företagsinriktning. Vi svarar nu på våra fokusämnen som e-mobilitet, multimodal mobilitet, grannskapskoncept, IoT och den nya kommunikationstekniken som 5G med ännu mer omfattande och uppdaterad kunskap.“

Raymon Deblitz kommenterar detta: ”Jag är mycket glad över att kunna bidra med min erfarenhet som en del av detta framgångsrika företag. Med introduktionen av ny kommunikationsteknik som 5G har grunden lagts för att skapa helt nya lösningskoncept. Med hjälp av Kina som ett exempel blir det mycket tydligt hur, på grundval av helhetssyn med AI, dataanalys och 5G, de socio-politiska utmaningarna hanteras, till exempel med smart city och multimodala mobilitetslösningar. Dessa nya tekniker kommer att förändra vår miljö, vårt samhälle och vårt ekonomiska system permanent „

Konsultföretaget T&B ChinaConsulting – tidigare Dr. K&K ChinaConsulting – har funnits sedan 2004 och är baserat i Hannover-regionen.

Din kontaktperson:

Dr. Diana Warnecke E-post: presse@chinaconsulting.org

Phone  +49 (0)511 – 807 24-25                             T&B ChinaConsulting

mobil    +49 (0) 177 – 77 40 007                            Internet: www.ChinaConsulting.org

No responses yet

  Schreibe einen Kommentar

  Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

  Archive
  Kategorien

  Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

  Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

  Schließen