FRAMTIDSFÖRLÖGHET FÖRSEGLAD – NYTT TEAM AV KONSULTANTER KOMMER SAMMAN OCH FORTSÄTTER TILL TRADITION

FOKUS PÅ DIGITALISERINGSTJÄNSTER – DR K&K CHINACONSULTING BLIR T&B CHINACONSULTING

TYSKLAND / SVERIGE. Mot bakgrund av den nya tekniken och affärstrenderna har Dr. K&K ChinaConsulting kommer att vara T&B ChinaConsulting den 1 december 2020. Förutom de tidigare strategitema, som fokuserar på regionen Östliga Stillahavsområdet och Europa, kommer portföljen att utvidgas och fördjupas avsevärt: temat digitalisering med fokus på energibranschen, fordons-, rese-, transport- och logistik samt bostadsindustrin kommer att stå mot bakgrund av den nya tekniken – och affärstrender och de senaste årens projektupplevelser har kommit fram.

Detta går hand i hand med den rådgivande gruppens elementära expansion Mr. Dipl.-Ing. Raymon Deblitz, som har varit en del av teamet som Trusted Advisor sedan 1 december 2020. Fröken Dr. Diana Kisro-Warnecke betonar: ”Med Raymon Deblitz har vi fått en erfaren och kompetent personlighet som är en stor tillgång för våra kunder och vårt team med beprövad expertis och ett globalt nätverk, särskilt inom energi- och telekommunikationsindustrin. Hans analys, strategi och verktygskompetens gör det möjligt för T&B ChinaConsulting att fortsätta garantera våra affärspartners bästa möjliga support inom företagsinriktning. Vi svarar nu på våra fokusämnen som e-mobilitet, multimodal mobilitet, grannskapskoncept, IoT och den nya kommunikationstekniken som 5G med ännu mer omfattande och uppdaterad kunskap.“

Raymon Deblitz kommenterar detta: ”Jag är mycket glad över att kunna bidra med min erfarenhet som en del av detta framgångsrika företag. Med introduktionen av ny kommunikationsteknik som 5G har grunden lagts för att skapa helt nya lösningskoncept. Med hjälp av Kina som ett exempel blir det mycket tydligt hur, på grundval av helhetssyn med AI, dataanalys och 5G, de socio-politiska utmaningarna hanteras, till exempel med smart city och multimodala mobilitetslösningar. Dessa nya tekniker kommer att förändra vår miljö, vårt samhälle och vårt ekonomiska system permanent „

Konsultföretaget T&B ChinaConsulting – tidigare Dr. K&K ChinaConsulting – har funnits sedan 2004 och är baserat i Hannover-regionen.

Din kontaktperson:

Dr. Diana Kisro-Warnecke E-post: presse@chinaconsulting.org

Phone  +49 (0)511 – 807 24-25                             T&B ChinaConsulting

mobil    +49 (0) 177 – 77 40 007                            Internet: www.ChinaConsulting.org

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

Schließen