Fokus på digitalisering förblir spännande – expansion fortsätter

HANOVER / SVERIGE. Med det nya fokuset för T&B ChinaConsulting förseglar företaget nu sin ytterligare expansion med övertagandet av China Technology Consulting (CTC). Konsultföretaget CTC, baserat i Sverige, slås nu samman med teknikkonsultföretaget T&B ChinaConsulting. Raymon Deblitz välkomnar företagets tillväxt: ”I synnerhet i Sverige möter vi en hög grad av digitalisering och tillhörande högt intresse från kinesiska investerare. Under den påbörjade expansionen av företaget möter vi på T&B ChinaConsulting den internationella efterfrågan på teknisk och strategisk rådgivning som en del av en hållbar strategi. “ Diana Warnecke ser också fram emot den svenska affärsverksamheten: ”Denna företagstillväxt gör att vi nu också är väl positionerade i Sverige. Speciellt med den nuvarande pandemisituationen och den påskyndade digitaliseringen och införandet av ny kommunikationsteknik som 5G på grund av Covid-19-viruset, är svenska pilotprojekt inom smart byggnad eller smarta stadsarkitekturer eller multimodala mobilitetsplattformar som ska rullas ut mycket intressant för olika kommuner i Europa. De erbjuder ofta ett koncept för bästa lösningar. Även vårt internationella nätverk i Kina stöder utbytet så att vi kan göra vår del för att se till att Tyskland lyckas behärska sin inhämtning inom digitaliseringsområdet. Vi är redo.“

#

No responses yet

  Schreibe einen Kommentar

  Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

  Archive
  Kategorien

  Durch die weitere Nutzung der Seite stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen

  Die Cookie-Einstellungen auf dieser Website sind auf "Cookies zulassen" eingestellt, um das beste Surferlebnis zu ermöglichen. Wenn du diese Website ohne Änderung der Cookie-Einstellungen verwendest oder auf "Akzeptieren" klickst, erklärst du sich damit einverstanden.

  Schließen